​Udskiftning af vinduer og døre for private og erhverv

Er det ved at være tid til udskiftning af vinduer? Hos Snedkermesteren Ejstrup Møllegård tilbyder vi udskiftning af vinduer og døre for private, erhverv og boligforeninger. Vi har kunder i blandt andet Randers og Viborg samt mange andre steder i Midtjylland.

Altid fordelagtigt med udskiftning af vinduer

Vi udfører gerne reparation og renovering af ældre vindueselementer, men ofte kan det bedre svare sig med udskiftning af vinduer. Moderne elementer er tættere og mere funktionelle. Dertil kommer, at moderne energiruder er langt mere effektive til at holde varmen inde og kulden ud, men uden at holde solens varme ud.

Service og kvalitet er altid i højsædet hos os. Dertil kommer, at vi lægger vægt på at nå frem til det gode resultat gennem dialog, rådgivning og forventningsafstemning. Samtidig er nøjagtighed og præcision et ufravigeligt mål ved udskiftning af vinduer og døre. 

Det er vigtigt for os, at vores kunder får et godt og smukt resultat, som kan holde i mange år uden kuldebroer, træk og varmespild.​

Kontakt os for at få et tilbud på nye vindueselementer

I er meget velkomne til at få mere information om os og de forskellige løsninger, mærker og modeller. Vi kommer gerne ud for at måle op og lave et godt og uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer.

Du kan ringe til os på telefon 21 77 27 69 for at få mere at vide eller for at aftale et møde. Eller du kan skrive til os på e-mail info@ejstrupsnedker.dk.

Kontakt​

Snedkermesteren Ejstrup Møllegård

Ejstrup Møllevej 2, 8990 Fårup

CVR: 28905378

​Telefon: 21 77 27 69

E-mail: info@ejstrupsnedker.dk