​Udestuer samt havestuer og vinterhaver

Ønsker I at høre mere om udestuer? Hos Snedkermesteren Ejstrup Møllegård bygger vi alle former for udestuer lige fra havestuer til vinterhaver. Vi kan lave dem med eller uden isolering og opvarmning. Vi har kunder mange steder som for eksempel Viborg, Randers og andre steder i Midtjylland.

Forlæng sommeren med en eller flere udestuer

Bygningsreglementet skelner mellem udestuer og konkrete tilbygninger. Juridisk er det en tilbygning, hvis den er opvarmet, og så gælder der særlige regler. En opvarmet udestue er praktisk for store familier, ligesom den kan tages i brug ved særlige lejligheder om vinteren.

Der er mange muligheder, hvis I vil forlænge sommeren, eller hvis I vil være tættere på haven, når det regner eller blot er køligt. I kan også vælge både en havestue uden opvarmning og en udestue med opvarmning.

Vi laver alle former for bygninger såsom:

  • Udestuer
  • Havestuer
  • Orangerier
  • Vinterhaver
  • Overdækkede terrasser.​

Der er kommet et nyt bygningsreglement (BR08), som giver nye muligheder for tilbygninger. Dog stiller bygningsreglementet større krav, hvis der er varmeapparater, men ikke, hvis I bruger en for eksempel en transportabel gasvarmeovn.

Kontakt os for at få et tilbud på en stue i haven

I er meget velkomne til at få mere at vide om udestuer, havestuer og andre former for tilbygning. Vi giver gerne råd og vejledning, før vi udarbejder et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe på telefon 21 77 27 69 for at få mere at vide. Eller du kan kontakte os på e-mail info@ejstrupsnedker.dk.​

Kontakt​

Snedkermesteren Ejstrup Møllegård

Ejstrup Møllevej 2, 8990 Fårup

CVR: 28905378

​Telefon: 21 77 27 69

E-mail: info@ejstrupsnedker.dk