Nybyggeri opføres i materialer af højeste kvalitet

Har du planer om nybyggeri i Randers, Viborg, er vi hos Snedkermesteren klar til at hjælpe dig med at opføre dit drømmehus eller måske et anneks til sommerhuset eller en garage. Vi har mange års erfaring med at bygge alle typer huse og anvender altid byggematerialer i høj kvalitet for at få den bedst mulige holdbarhed.

Mulighederne for at bygge nyt og bygge til er blevet væsentlig bedre med det nye bygningsreglement (BR08). Det er nu tilladt at bygge på en større del af grunden, og det er tilladt at bygge småbygninger både højere og bredere. Det er alt sammen ændringer, der giver dig mulighed for at tilføje flere kvadratmeter til hjemmet, uden at det skal være en dyr fornøjelse.

Hvad koster nybyggeri?

Byg nyt hus med os som din entreprenør, og vær sikker på, at du får håndværk i høj kvalitet.  Prisen kommer helt an på størrelsen af boligen og valget af materialer.

Vil du høre mere om kvadratmeterpris på nybyggeri, er du altid velkommen til at rådføre dig med os, så du ender med den rigtige løsning til dine ønsker og behov.

Da vi er erfarne håndværkere, som har været med til at bygge nyt for rigtig mange private gennem årene, kan vi også vejlede dig fra idé til virkelighed og være din sparringspartner gennem hele byggefasen. Hos os får du én fast kontaktperson, som sørger for, at alt er, som det skal være og lever op til dine forventninger.

Kontakt os for at høre mere

Vil du høre mere om mulighederne for at bygge nyt, så kontakt Snedkermesteren vedrørende nybyggeri, priser og meget andet på telefon 21 77 27 69 eller skriv til info@ejstrupsnedker.dk.

Kontakt​

Snedkermesteren Ejstrup Møllegård

Ejstrup Møllevej 2, 8990 Fårup

CVR: 28905378

​Telefon: 21 77 27 69

E-mail: info@ejstrupsnedker.dk