Nyt tag og tagrenovering i høj kvalitet

Skal du have lagt nyt tag eller trænger dit gamle tag til en renovering? Så står vi klar til at hjælpe. Hos Snedkermesteren er vi specialister i tagrenovering eller andet tagarbejde i alle typer huse uanset alder. Vores dygtige snedker og tømrer  står altid klar til at hjælpe dig med nyt tag eller tagrenovering i Fårup, Viborg, Hobro, Randers og det resterende Midtjylland.

Vi har mange års erfaring i branchen, hvorfor vi kan være behjælpelige med de fleste tømrer -og snedkeropgaver. For os er ingen opgave hverken for lille eller for stor. Du bør derfor ikke tøve med at kontakte os.

Gennemgribende tagrenovering i solide kvalitetsmaterialer

Når der skal nyt tag på et hus, er det vigtigt, at benytte sig af gode og solide kvalitetsmaterialer, der holder i mange år. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, når det kommer til typen af tag, så står vi altid klar med rådgivning. Vi kan blandt andet tilbyde eternittag, zink Decra og glaseret tegltag – både brunt, sort og koralrødt.​

Vi er fagligt stolte og sætter en ære i at levere kvalitetshåndværk, der holder og lever op til vores kunders forventninger. Derfor kan du altid være sikker på, at du får kvalitetshåndværk og trygt kan bestille hos os. 

Vi følger opgaven til dørs og vi sikrer os altid, at du er 100% tilfreds med resultatet, før vi kører igen.

Hvad koster et nyt tag?

Prisen på et nyt tag eller en tagrenovering kan variere. Prisen afhænger blandt andet af opgavens omfang, samt valg af materialer. Dog kan du være sikker på, at vi altid står klar med gode, billige og konkurrencedygtige priser, uanset hvilken opgave vi skal hjælpe dig med.
​​

Kontakt os for mere information

Ønsker du at høre mere om nyt tag eller tagrenovering eller skal vi hjælpe dig med en opgave, så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi står altid klar med rådgivning og gode tilbud.

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 21 77 27 69 eller du kan skrive til vores mail info@ejstrupsnedker.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

​​

Kontakt​

Snedkermesteren Ejstrup Møllegård

Ejstrup Møllevej 2, 8990 Fårup

CVR: 28905378

​Telefon: 21 77 27 69

E-mail: info@ejstrupsnedker.dk