Totalentreprise med et godt overblik

Hos Snedkermesteren tilbyder vi totalentreprise i forbindelse med alle former for byggeprojekter i Randers og Viborg.


​Når et byggeprojekt gennemføres i totalentreprise, træffer du som bygherre kun aftale med én juridisk samarbejdspartner også kaldet totalentreprenøren, hvilket vil sige os.

Vi påtager os således det fulde ansvar for byggeriets udførelse – til den aftalte pris, kvalitet og tid. Og så bevarer vi altid det forkromede overblik over hele byggeriet og sørger for at kalde de rette håndværkere ind.

​Har du planer på tegnebrættet, eller drømmer du om at bygge nyt, er vi parate til at hjælpe dig fra idé til virkelighed.

​Kompetent og erfaren totalentreprise

Opførelse og styring af et byggeprojekt kan ofte være en ret kompliceret og krævende proces, og ofte sker der tidsoverskridelser og budgetoverskridelser. For at undgå dette kan det som bygherre være en god ide at indgå aftale om en totalentreprise.​

​En totalentreprise giver fra starten det nødvendige overblik for, at man som bygherre kan træffe den rette beslutning og vælge sin samarbejdspartner.

Ved totalentreprise konkurreres der ikke alene på prisen, men også på projektets udformning, materialevalg, byggemetode og byggetid. Dette giver dig som bygherre et sikkert beslutningsgrundlag, som belyser projektets muligheder, omfang, økonomi og tid. Vi tilbyder blandt andet følgende:

Ved en større hovedentreprise kan det være nødvendigt at søge byggetilladelse. Vælger du os som din bygherre, er dette noget, vi nok skal gøre for dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvad koster totalentreprise? Det afhænger meget af projektets størrelse og valg af materialer samt meget andet. Er du interesseret i et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på telefon 21 77 27 69 eller skrive til info@ejstrupsnedker.dk.

Kontakt​

Snedkermesteren Ejstrup Møllegård

Ejstrup Møllevej 2, 8990 Fårup

CVR: 28905378

​Telefon: 21 77 27 69

E-mail: info@ejstrupsnedker.dk