Akustikloft giver forbedrede lydforhold

Hos Snedkermesteren har vi speciale i akustikloft, hvilket vi tilbyder til private, erhverv og institutioner i Silkeborg, Viborg og resten af Midtjylland, hvor man har behov for en bedre akustik. Det kan blandt andet bidrage til et bedre arbejdsmiljø med lyddæmpende kunst i kontorer og institutioner.

Et lydregulerende loft kan være en løsning i rum, hvor der er meget støj og en dårlig akustik.

Akustiklofter kan absorbere og fjerne op til 90% af lydens refleksion i et lokale. Få et bedre lydniveau med støjdæmpende akustikløsninger i høj kvalitet, der holder længe. Har du problemer med loftakustik, er akustik loftplader en løsning, der kan afhjælpe situationen med eksempelvis et nedhængt loft.

Få et akustikloft i træ eller gips

Vi tilbyder flere løsninger indenfor akustikloft. Det kan blandt andet være akustikloft i træ eller akustikloft i gips.​

Alle vores løsninger er fremstillet af solide kvalitetsmaterialer, hvilket giver dig den helt rette akustik, som du har brug for. Opnå god akustik og et sundt indeklima - lad os hjælpe dig.

Lad os komme forbi og lytte på problemet. Sammen finder vi den rigtige løsning, som indfrier dine forventninger til, hvordan god akustik er. Om det er i en daginstitution, din private bolig eller i en virksomheder, er ikke afgørende.

​Vi byder ind med rådgivning og vejledning, så du er i stand til at træffe den rigtige beslutning.

Bestil tid til et uforpligtende besøg

Skal vi se på et akustikloft til dig, er du velkommen til at ringe eller skrive for nærmere aftale, således at vi kan se nærmere på, hvad der er mest hensigtsmæssigt for dig. Du kan kontakte os ganske uforpligtende på telefon 21 77 27 69 eller skrive til info@ejstrupsnedker.dk.​

Kontakt​

Snedkermesteren Ejstrup Møllegård

Ejstrup Møllevej 2, 8990 Fårup

CVR: 28905378

​Telefon: 21 77 27 69

E-mail: info@ejstrupsnedker.dk