Et akustikloft forbedrer lydforholdene

Du kan få akustikloft på eksisterende loft

Hos Snedkermesteren er vi specialiseret i akustiklofter, hvilket vi tilbyder til private, erhverv og institutioner i bl.a. Randers, Viborg, Fåborg og Hobro – samt andre steder i Midtjylland, hvor der er behov for en bedre akustik.

Et akustikloft kan bl.a. bidrage til et bedre arbejdsmiljø med lyddæmpende kunst i kontorer og institutioner. Vi opsætter også akustiklofter i private hjem, hvor et lydregulerende loft kan være en løsning i rum, hvor der er meget støj og en dårlig akustik.

Et akustikloft kan absorbere og fjerne op til 90 % af lydens refleksion i et lokale. Få et bedre lydniveau med støjdæmpende akustikløsninger i høj kvalitet, der holder længe.

Har du problemer med loftakustikken, er vores loftplader en løsning, der kan hjælpe situationen.

Opsætning af akustikloft i træ eller gips

Vi tilbyder flere løsninger inden for opsætning af akustikloft. Det kan bl.a. være gipslofter (akustikloft i gips) eller akustikloft i træ. Alle vores løsninger er fremstillet af solide kvalitetsmaterialer, hvilket giver dig den helt rette akustik. Opnå god akustik og et sundt indeklima – lad os hjælpe dig!

Lad os komme forbi og lytte på problemet. Sammen finder vi den rigtige løsning, som indfrier dine forventninger til, hvordan god akustik er. Om det er i en daginstitution, din private bolig eller virksomhedslokaler er ikke afgørende.

Vil du høre mere om lydisolering af loft?

Skal vi se på et akustikloft til dig, er du velkommen til at kontakte os for nærmere aftale. Så kan vi se nærmere på, hvad der er mest hensigtsmæssigt for dig – og så endda til en god pris. Vi byder ind med rådgivning og vejledning, så du er i stand til at træffe den rigtige beslutning. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt​

Snedkermesteren Ejstrup Møllegård

Ejstrup Møllevej 2, 8990 Fårup

CVR: 28905378

​Telefon: 21 77 27 69

E-mail: info@ejstrupsnedker.dk